Adopt-a-photo

sponsorbanner600pxtekst

We hebben het adopt-a-photo project afgesloten op 30/11/2009. Met dank aan alle sponsors!

MozaiekAdoptaphotoAdopt-a-photo is een fotoproject dat we in het leven geroepen hebben om de kinderen van het weeshuis Panti Asuhan Widhya Asih II Blimbingsari, in de jungle van West Bali te helpen. Helpen is eenvoudig! Op deze pagina kies je één van de kinderen wiens foto je wilt adopteren voor 15, 45, 90 of 180 €.  Deze bedragen komen overeen met de kost voor een dagelijkse portie rijst voor 1 kind voor 1, 3, 6 of 12 maanden.
In ruil voor je bijdrage, ontvang je de door jou gekozen foto op hoge resolutie per e-mail, zodat je hem kan uitprinten of als wallpaper op je pc kan installeren.
Indien je voor 1 jaar rijst sponsort, krijg je van ons ook een 50 x 75 cm poster van de gekozen foto cadeau!

Lees meer over het project en onze kennismaking ermee. Of scroll naar beneden en zie hoe je eenvoudig een foto kan adopteren en in één moeite 80 Indonesische kinderen blij kan maken!

Ande_9_Square Dison_9_Square Gaspar_6_Square
Iis_9_Square Juliawan_12_Square Rovit_9_Square
Santi_11_Square Valentino_8_Square Kersi_6_Square
Widura_12_Square Wiwik_11_Square Nandi_9_Square

Klik op een foto om de volledige versie te zien.

Hoe een foto adopteren?

1) Je kiest de foto/foto's die jij wilt adopteren

2) Je stuurt een e-mail naar adoptaphoto@portraitsofasia.be

3) Je vermeldt het volgende in de e-mail:

  • Naam van het kind op de foto
  • Het bedrag waarvoor je sponsort (15, 45, 90 of 180 euro)
  • Je eigen contactgegevens
  • Of je naam al dan niet vermeld mag worden bij de gekozen foto (we vermelden enkel je naam, niet het bedrag).

Indien je samenlegt met vrienden, collega's, een vereniging of service-club, vermeld dan aub één contactpersoon of de naam van de vereniging.

4) Je stort het overeenkomende bedrag op rek. nr. 063-9289634-76 op naam van Piet Van den Eynde en in de mededeling vermeld je “naam van de persoon/vereniging die de foto adopteert” + “naam van het kind”.

5) Nadat wij je e-mail en betaling ontvangen hebben, ontvang je van ons de gekozen foto elektronisch in ZIP-formaat in twee versies: een wallpaperversie en een printbare hoge resolutie versie in jpg-formaat.

Indien je kiest voor 180 euro, ontvang je per post een poster op 50 x 75 formaat van de gekozen foto. (We kunnen dit helaas enkel voor België voorzien).

6) Wij storten jouw bijdrage integraal door aan Panti Asuhan Widhya Asih II. Ze wordt gebruikt voor het welzijn van alle kinderen die in het tehuis wonen.

Aarzel niet om adopt-a-photo bekend te maken in je omgeving. Je kan de link http://www.portraitsofasia.be/blog/adopt-a-photo doorgeven.