Dankjewel!

Dank aan alle mensen die ons adopt-a-photo initiatief gesteund hebben! Dankzij u kunnen we 1020 euro (of  14 533 929 Indonesische rupies) overmaken aan het weeshuis  Panti Asuhan Widhya Asih II Blimbingsari in Bali. Dat is goed voor 2040 rijstmaaltijden.

Wij worden door de organisatie op de hoogte gehouden over wat er precies met het geld zal gebeuren en we zullen dat via deze site ook aan u laten weten.

 

rovit Eén bestemming hebben we zelf gekozen: 150 euro wordt voorzien voor Rovit. Rovit is een lieve en verstandige maar dove jongen van 8 jaar. Een consult bij een oorarts is nooit mogelijk geweest. Rovit is geen wees in de eigenlijke zin van het woord maar zijn ouders hebben niet de middelen hem op te voeden. Hoewel Panti Asuhan Blimbing Sari geen gespecialiseerde onderwijsmogelijkheden heeft, heeft de directie aanvaard om Rovit een jaar op te vangen. Hij gaat nu samen met de andere kinderen naar de gewone dorpsschool. Wij willen dat Rovit met dit geld onderzocht kan worden en in de toekomst, indien het medisch mogelijk is, een hoorapparaat kan krijgen.  

Foto: Piet en Rovit