Adopt-a-photo

MozaiekAdoptaphoto-194x300Adopt-a-photo: een foto in ruil voor rijst!

80 Indonesische weeskinderen helpen? Het kan door een foto te adopteren!

Panti Asuhan Widhya Asih II

BP-280 kinderen tussen 2 en 14 jaar leven samen in het kinderopvangtehuis Panti Asuhan Widhy Asih II in Blimbingsari, in West Bali. Het tehuis vangt kinderen op zonder ouders of waarvoor de ouders niet kunnen zorgen. Ze komen uit alle uithoeken van Indonesië. Het tehuis werkt met donaties* die de uitgaven voor school, medische zorgen, personeel, gebouwen en maaltijden dragen.

0,5 euro per dag

BP-3 Het hoofdingrediënt van elke maaltijd is rijst. Per dag wordt er 30 kg rijst gekookt voor de kinderen. Het ontbijt wordt om 5.30u ‘s ochtends gegeten, voor de kinderen naar school vertrekken. De lunch is rond 13u, wanneer ze uit school terugkomen en het avondeten rond 19u. 6.000 rupiah per dag per kind is er nodig om drie maaltijden te kunnen aanbieden. Dat is afgerond 0,5 euro per dag, per kind. Voor Santi, Gaspar, Kersi, Rovit, Ketut, Putu, …

Adopt-a-photo

BP-4 Adopt-a-photo is een project dat we in het leven geroepen hebben om de kinderen te helpen. Zo kunnen wij en jij bijdragen aan hun dagelijkse portie rijst. Het principe is eenvoudig: op de pagina adopt-a-photo van de site www.portraitsofasia.be kies je één (of meer) van de 12 kinderen wiens foto je wilt adopteren voor 15, 45, 90 of 180 €.

Deze kinderen zijn de uithangborden van de actie maar de sponsoring wordt verdeeld over alle kinderen! In ruil voor je bijdrage ontvang je de door jou gekozen foto per e-mail op hoge resolutie, zodat je hem kan uitprinten of als wallpaper op je pc kan installeren. Wij storten je bijdrage integraal door aan Panti Asuhan Widhya Asih II.

  • 15 euro = 1 maand rijst voor 1 kind
  • 45 euro = 3 maand rijst voor 1 kind
  • 90 euro = een half jaar rijst voor 1 kind
  • 180 euro = één jaar rijst voor 1 kind

Indien je voor 1 jaar rijst sponsort, krijg je van ons een poster op 50 x 75 formaat van de gekozen foto cadeau!

Surf snel naar: http://www.portraitsofasia.be/blog/adopt-a-photo en lees hoe je één van de 12 foto’s kan adopteren!

* Donaties van: Widhya Asih Foundation, de Indonesische overheid, een Australische en de plaatselijke kerkgemeenschap en particulieren, zoals jij en wij.